Sa-mi dau si eu cu parerea: daca fata aceea a plecat asa, fara motiv, doar ca si-a terminat studiile si nu a mai avut nevoie de tine, inseamna ca nu te iubea. Bine ca ai scapat de ea, ca oricum nu ti-ar fi fost alaturi la greu. Nu ai nevoie de asemenea persoane langa tine, oricum. Cred ca nimeni nu are nevoie de asemenea persoane alaturi.
Cand va veni timpul, va trebui sa te implici in alta relatie. Daca vei hotara sa faci ceva cursuri de exemplu, poate vei cunoaste persoane noi, poate vei gasi ceea ce cauti. Nu e imposibil.
Despre tatal tau, e ceva diferit. Ma intreb daca mama ta nu cumva te-a luat drept confident sa-ti spuna cat de greu i-a fost cu tatal tau si sa te faca sa-ti insusesti furia dansei. Se potriveste cu ideea ca si-a cerut iertare inainte sa moara. poate pentru asta si-a cerut iertare.
Orice ai face, exista legatura de sange intre tine si tatal tau. Oricat de ticalos ar fi, intuiesc ca tu esti varianta mai buna a ceea ce este el, ca ai ceva si de la el. Ar trebui sa parasesti sentimentele puternice pe care le ai acum, ca sa poti gandi clar.
|