View Single Post
Vechi 30.01.2014, 22:54:54
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Depinde ce ne dorim. Daca ne dorim mantuirea, atunci avem incredere in cine ne-o poate da: Dumnezeu. Daca ne dorim functii mai mari, atunci aplicam politica unui personaj de-al lui Caragiale: ,,Pupa-l in bot si-i papa tot!'' In cel de-al doilea caz, oricine a reusit sa se catere, nu conteaza prin ce mijloace, un pic mai sus poate fi un model demn de incredere...
Ca ai dreptate in ceea ce scrii, se intelege.
Acest lucru insa nu ne absolva de a face si alt alegeri, in ceea ce priveste bunul mers al tarii.
Ma gandesc ca vor veni niste alegeri anul acesta: pe cine aleg, in cine sa am incredere? In momentul de fata nu prea mai am incredere in nimeni, ceea ce imi creeaza un disconfort, cu atat mai mult cu cat nici nu se intrevad cei, care ar merita incredere si care merita votul meu.
Totusi, in ciuda modului in care s-a intervenit la ultima tragedie aviatica, soldata cu doi morti, totusi indraznesc sa am incredere in SMURD. Pana la proba contrarie. Si am incredere in unii medici, care sunt dedicati muncii lor, dupa moda veche. Am intalnit medici minunati!
Reply With Quote