01.02.2014, 21:57:32
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Acum ar trebui sa lamurim mai exact ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare!
Desfranarea poate fi atunci când ai relatii trupesti intamplatoare, cu cine se nimereste, sau când de-abia ne-am intalnit sau cunoscut si trecem direct la pat. Sau in cazul acelor persoane care isi schimba partenerii/partenerele mai ceva precum ciorapii, sau in cazul in cazul acelui gen de femei care stau numai prin cluburi sa agate barbati cu bani si sa fie intretinute. Asta da- este desfranare, si evident ca este condamnabila.
Insa in cazul in care ne cunoastem de un timp mai indelungat, când relatia deja a evoluat spre ceva stabil si mai serios, când deja ne putem gandi la niste planuri de viitor si când constatam deja ca exista sentimente autentice de ambele parti, atunci-chiar daca nu suntem inca casatoriti- nu cred ca mai e cazul de desfranare.
Repet- am tot respectul pentru acele fete care isi pastreaza virginitatea pana la casatorie, daca s-ar intampla sa cunosc o astfel de fata si ne-am place reciproc i-as respecta dorinta.
Insa nici nu pot sa arunc o anatema sau sa condamn o femeie care are o relatie stabila, serioasa, si are relatii trupesti cu partenerul/iubitul inainte de casatorie.
|
Orice relație trupească in afara căsătoriei este socotită desfrânare si asta nu o zic eu, ci o spune Dumnezeu! Dacă e serioasă relația și există respect de ce sa nu facem cele ale Domnului întâi?
|