"Sunt intr-o stare foarte proasta am idei rele,imi vine sa sar de pe bloc chiar daca bunicul este preot ortodox!!!!nu i-am spus dar nu stiu ce sa fac!! este din cauza examenului de capacitate!!!as vrea sa sar de pe bloc!!!! ((HELP MEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S .O.S "
deci pe bune acum, e doar un examen....esti sanatos?traiesti decent?ii ai pe parinti alaturi?ai prieteni?gandeste-te ca alti copii(adolescenti) nu au tot ce ai tu si trebuie sa apreciezi tot ce ti-a dat Dumnezeu, in primul rand viata...eu in clasa a 8a mergeam f des la biserica si chiar simteam ca este cineva langa mine care ma sprijina, si la examen am avut impresia asta, sa stii ca daca te rogi sincer chiar functioneaza, te simti mai linistit si mai impacat, nu mai esti asa agitat la examen pentru ca stii ca il vei trece cu bine(asta bineinteles daca si inveti, ca doar nu-ti toarna Dumnezeu informatiile cu palnia pe gaura in cap:D)...daca vrei poti sa mergi la o biserica(de ex Sf. Paraschiva din Iasi) si sa dai un acatist pentru luminarea mintii la examen.in orice caz, te rog, inceteaza cu ideile astea absurde(sinuciderea), pentru ca chiar nu e cazul si DACA VREI(sa inveti), POTI!
|