Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Motivul pentru care am ales sa postez este acela ca, din punctul meu de vedere, nu mai vreau sa pun stampila pe nici un reprezentant al unui partid. As vrea ca si altii, independenti sa aiba o sansa.
|
Chiar asa, ca doar nu dam de la noi.
Citat:
Daca aflu ca mai sunt, si imi convin, ii sustin si pe aceia sa-si poata depune candidatura, pentru ca m-am saturat de partide.
|
Sigur, ne-am saturat de telenovela aia cu 600 episoade, sa incercam si una cu doar 20.
Ca doar stampila nu doare.
Citat:
Ca o fi dl Capsali, ca o fi altul, o sa ma informez atat cat pot si atunci cand merg la vot, nu imi mai anulez buletinul de vot, ci ma orientez spre independenti.
|
Show must go on!
Citat:
Nu l-am investit pe dl Capsali cu "reprezentarea ortodoxiei" dar ma bucur ca este ortodox, practicant, nu de Paste ori de Craciun si apreciez faptul ca si-a luat inima in dinti sa faca un asemenea pas.
Iata, se dovedeste, o data in plus, ca nu e usor, ca imediat apar aruncatorii de pietre.
|
Sau sa zicem ca uni iinteleg ortodoxia ceva mai profund decat o intelegi tu prin ochelarii dl. Capsali.
Citat:
N-o fi perfect ca om, dar nici de condamnat nu cred ca este pentru faptul ca are o familie numeroasa (este acesta un motiv de a blama pe cineva, mai ales atunci cand cel care blameaza se prezinta ca fiind ortodox?). Dimpotriva. Decat sa isi ucida pruncii, prefera sa ii creasca.
|
Bre, n-ai priceput nimic, nu stiu daca nu poti, nu vrei sau pur si simplu pentru ca esti femeie, dar omul n-a zis nici pe departe asta.
A spus ca numarul de copii pe care ii are nu este un argument, ca barbat poti sa faci cati copii vrei, stiuti si nestiuti.
Indirect, a vrut sa atribuie meritul femeii, dar se pare ca femeia il declina si vede tot pe barbat un erou.
Pai cum, a permis femeii sa-i faca atatita copii, nu e un mare gest de eroism?
Pai altii o trimiteau la avort, el nu, i-a dat voie, pai ce barbat deosebit!
Este ca si cum i-ar fi facut el, cu chinurile nasterii si totl!!
Citat:
Din ce si cum? Dansul stie, pana acum nu am auzit ca ar fi facut ceva condamnabil, reprobabil.
|
Dar nici ceva demn de luat in seama.
Decat, binenteles, ca i-a permis femeii sa nasca 9 copii.
E ceva, un efort deosebit pentru un barbat. Crestin si ortodox.
Citat:
Ca nu ii place cuiva de vocea lui, ori de altele, e liber sa nu il sustina, care e problema?
|
Pai asta si face, isi exprima dezaprobarea, dar se pare ca nu avem libertatea asta, nu?
Citat:
[i][b]Bine ar fi daca cei care vin cu tot soiul de insinuari, daca au ceva concret de spus sa spuna si sa isi asume ceea ce spun, nu sub un nick-name,
|
Zise asta, "
AdrianaCluj".