Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Intreaba-l direct, daca vrei sa afli mai multe. E cel mai in masura sa te lamureasca.
Cat despre motivele mele, "concrete", :) le-am aratat putin mai sus.
|
Adriana, mi-e mila de tine, daca gandesti astfel. Ce vrei sa-l intreb, eu? Deja anticipez raspunsul. In plus, nici nu-mi bat capul, fiindca risc sa intru in ceea ce nu ma ajuta nici pe mine, nici pe el. Eu atat iti spun: ca sa-ti dai seama cat de bun este un profesor de matematica, nu ascuta ce-ti spune el, ci cauta ce rezultate au elevii lui, dupa ce "si-au luat zborul"!... Ipotetic ai dreptate. Dar tot ipotetic, eu te consider pe tine mult mai indreptatita la o astfel de functie. Evident, sunt multi care imi fac rationamentul terci, dar daca eu asa cred, ce-au ei cu mine? Problema principala este: cine sunt eu, pentru ca vorba mea sa aiba greutate! E o opinie dintr-un noian de alte opinii.
Ne-am obisnuit sa luam totul de-a gata, fara prea mari pretentii, numai sa scapam de alte gunoaie. Adica, daca se darama gardul, mai punem o proptea, apoi o alta proptea la proptea, si alte cateva zeci de alte proptele si improvizatii. NU. Vrem pe cineva care sa ne reprezinte pe noi, ortodocsii. Pai sa vina propunerea de la noi, nu sa ne pomenim dintr-o data cu unul care se pretinde cum ca... ar fi. Cine e? CONCRET!!! Haideti sa facem o lista, noi, cu cei care ar merita pusi acolo si care si-au dovedit in timp buna conduita si relatie cu Biserica, ca daca ma numesc eu pe mine, tu pe tine, si fiecare pe el, ajungem sa ne batem de la ciolan. (Acu', voi n-aveti decat sa va autointitulati, dar eu n-as indrazni sa reprezint pe cineva vreodata, inafara familiei, pentru nimic in lume, pentru ca n-am fost, nu sunt si nici nu voi fi vreodata vrednic sa decid in numele altora!)