View Single Post
Vechi 05.02.2014, 10:02:25
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Re:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Intr-adevar, daca esti sanatos, acest lucru este cel mai important. Iar ca parinte singur, va trebui mereu sa fiu si mama si tata, din toate punctele de vedere. Cateodata simt ca ma depaseste totul. Insa, sper din tot sufletul, ca peste cativa ani, straduinta mea sa dea rezultate. In momentul de fata, nu simt decat presiunea financiara si sentimentul de neputinta, dar sper sa vina si soarele in timp in viata noastra. Mereu ma intreb, asta cum fac, dar aia cum o s-o rezolv si tot asa. Mereu apare cate ceva, uneori neprevazut si in acele momente nu-mi doresc decat sa am viitorul pentru care muncesc... sa pot sa spun da, sa pot sa am rezolvari pentru copilul meu, sa nu ma mai izbesc de faptul ca nu am un leu in buzunar...

Cu privire la serial, pur si simplu m-a uimit respectul si bunul simt al oamenilor. Anul trecut m-am lovit numai de oameni care m-au umilit si m-au batjocorit... iar cand eroina din serial bea apa de la robinet ca sa-i tina de foame, imi aduceam aminte de mine... cum fac si eu sa fac facultatea asta... Cred ca mai exista oameni cu bun simt, respect si de incredere, insa eu sunt foarte rezervata in aceasta privinta. Am ramas foarte dezamagita de cum toti prietenii mei au plecat de langa mine... chiar si persoane noi. Insa, sunt fericita ca am un copil, cu care pot sa conversez cand ma simt singura.
Reply With Quote