View Single Post
Vechi 03.01.2008, 21:46:31
el el is offline
Member

Data înregistrării: 11.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia
Daca ar fi venit, ar fi dat ochii cu mama ta si cu tine, care o aparai.
Cred ca ai multe intrebari de pus tatalui tau.
Sincer nu ma intereseaza persoana lui asa cum nici pe el nu la interesat prin greutatile care le-am trecut cu mama si acum la trec singur ca ea nu mai este langa mine sa ma ajute si sa-mi ofere caldura si dragostea de mama. E greu oricine ar zice ca poate sa treaca peste acest hop. Sincer cateodata imi vine sa plang dar nu stiu cum ma abtin sa nu plang. Toti banii din lume nu ar puteo inlocuii pe ea. Nu cred ca am sa fac fata toate celor ramase cu salariul care il am si mai ales sa ma mai si hranesc. In ultimul timp am mai slabit. As vrea sa-mi gasesc ceva cu un salariul mai mare ca sa pot fata cheltuielilor, dar nu prea cred ca am sa am unde, mai ales ca in ziua de azi patronii te angajeaza doar prin pile sau spagi.Am vb cu un patron aici in galati, am un proiect in cap dar din pacate nu am piata de desfacere in galati, este un proiect in IT. Mie imi plac calculatoarele si asta mi-ar fi placut sa fac dar din pacate din cauza imprejurimilor in care am fost a trebuit sa-mi schimb cariera. Mi-ar fi placut sa plec si pe vase, am facut liceul de marina dar tot din aceeasi cauza nu am putut face nimik. Am vegheato pe mama pana in ultima clipa. E greu sa fii intr-o situatie cum sunt eu acum. Nu am ce face, sunt prea mic pt a putea face fata la toate. Si intradevar totul se rezuma la bani, pt ca fara bani nu poti trai, nu poti sa te hranesti. In romania in ziua de azi e saracie mare si o sa fie si mai si peste cativa ani. Pe cei care iam votat nu le pasa decat de ei , nu le pasa de pensionari, nu le pasa de copii, nu le pasa de studenti. Cred ca singura varianta imi ramane de a pleca afara pt a incercat sa-mi fac o viata mai buna, ca aici in romania nu prea am sanse. Nu stiu ce sa fac nu am pe nimeni care sa ma sprijine intr-un moment din acesta. Astept pana in 2009 sa vad daca pot sa-mi fac viata aici daca nu plec singur in lume.
Reply With Quote