View Single Post
Vechi 06.02.2014, 08:10:36
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Spre deosebire de tine, care scrii un raspuns de maxim un rand, eu i-am raspuns sophiei cu pagini intregi scrise, in decursul timpului, cand tu nu aparusei inca pe forum. Asa ca te rog preia tu stafeta si lumineaz-o, ca eu am obosit sa dau raspunsuri si sa vad ca nu se lipeste nimic, dar chiar nimic!

Poftim, ovidiu b, e randul tau. Esti mult mai tanar ca mine, eu fiind de varsta mamei tale - chiar daca tu ma confunzi prin modul de interpelare cu o tanara de varsta ta, ceea ce pe mine evident ma flateaza - asa ca sper, ca ai mai multa rabdare si suficienta cunoastere ca sa faci fata avalansei de intrebari din partea sophiei. Raspunde-i cu toata dragostea, asa cum am facut eu multi ani la rand si in mod repetat la paginile ei de intrebari "fara raspuns".
Succes!
Dupa parerea mea si vazuta prin ochii mei : totdeauna Anca ai fost o dulce si ai un suflet cald, fratesc de-a binelea.

Chiar daca nu am postat mai mult, desi abia m-am abtinut, am urmarit discutiile. De mult tare, am acelesi pareri ca si tine !
De-a lungul timpului, pe mine, Sophia m-a trecut prin toate starile afectiv-emotionale de care pot fi eu in stare si am sfirsit ca epuizat, moment in care am si declarat-o regina neincoronata a forumului.Si asta nu in mod gratuit, evident.
De multe ori am incercat sa mi-o imaginez cum arata, ce chip are, ce grimasa, ce expresie a fetei are, ce gestica, ce debit verbal si ce accent. M-a surprins angoasa ei permanenta, zbuciumul ei permanent intre coperta si foile cartii vietii ei din care insa nu vrea sa citeasca, ci doar sa noteze.
Alteori chiar m-am gindit ce sot formidabil trebuie sa aibe si cit de buna este statornicia lui Dumnezeu de a nu strica niciodata doua case, conform arhicunoscutului proverb romanesc .

Dar, una peste alta, aceasta este realitatea si viata nu ar fi frumoasa si relevanta(ca este de sorginte divina) daca Sophia ar lipsi de pe forum .

Pace si bucurie tutror celor care mai bine sau mai rau posteaza aici dar care au inca sufletul parfumat cu bunatate si iubire !