Eu nu ma pricep deloc, iar sfatul meu in aceasta privinta nu stiu cat ar putea fi de folos. In principiu, din cate imi imaginam eu, pentru astfel de vise, totul este gratis; nu credeam ca trebuie sa platesti cuiva ceva, atat timp cat lumea se inghesuie dupa cat mai multe vizualizari. Totul este sa cuprinda ceva de mare interes. In cazul nostru, interesul nu este cel de larga influenta (comert, slabit, erotic, si alte astfel de cautari efemere si/sau cuprinse intr-o sfera a slabiciunilor omului), ci doar sufletul si mantuirea, ca si perspectiva. Chiar si de astfel de site-uri, internetul nu duce deloc lipsa. Unele sunt total controversate, altele sunt deja cunoscute si cautate, iar altele (cele mai multe) sunt doar "voci", in hăul necuprins, unde intra doar cativa apropiati, isi dau o parere si-atat. Personal, desi am pe bara principala cateva site-uri pe care le consider de mare ajutor, si de unde pot oricand sa gasesc arhivat mai mult decat pot eu duce, le accesez mult mai rar decat acest forum, cu care m-am obisnuit si de care am capatat o oarecare dependenta. In cazul vostru e destul de greu sa va ridicati deasupra celor deja recunoscuti. Va trebuie mai mult decat "ceva in plus". Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar pentru a fi interesant, ai nevoie de un maaaare BUM. Nu spun mai mult si nu vreau sa sugerez eu idei pentru care cine stie ce pacate imi mai trag. Orice-ar fi, nu trebuie pierdut din vedere ce vrea Dumnezeu de la noi si ce facem noi ca sa nu-L suparam!
Doamne-ajuta!