View Single Post
Vechi 07.02.2014, 16:31:29
DanielS DanielS is offline
Banned

Data înregistrării: 04.02.2014
Locație: Arad
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
pe Hristos il gasesti in Biserica Ortodoxa. Aceasta (Biserica) are radacini apostolice, si implicit succesiune apostolica, ceea ce inseamna ca harul transmis de la Sfintii Apostoli se afla in Biserica noastra (Ortodoxa). Gruparile protestante nu au asa ceva.
Succesiunea apostolica nu este descrisa in Biblie ca fiind semnul dupa care vom cunoaste religia adevarata. Poti dovedi ca invatatura primilor apostoli a ramas intacta pana in ziua de astazi in Biserica Ortodoxa? Nu prea cred.
Succesiunea apostolica, daca nu gresesc, este pretinsa si de catolici.

De ce ignorati ceea ce a spus Isus in Ioan 3:16 "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica"

Conform lui Isus, viata vesnica este obtinuta prin credinta in El, nu prin aderarea la ortodoxie.

Isus a mai zis in Ioan 14:6 "Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine" --->>> Isus nu a zis ca nimeni nu vine la Tata decat prin ortodoxie, ci prin persoana lui Isus Hristos.

Am si eu o intrebare: Excluzand argumentul cu succesiunea apostolica (despre care am vorbit mai sus si am arata ca nu are nici valoare) care este motivul biblic pentru care spui ca penticostalii sau baptistii nu sunt crestini adevarati?
Reply With Quote