Citat:
În prealabil postat de DanielS
Au fost si sunt foarte multi invatatori mincinosi de-a lungul timpului (de ex. John Smith - creatorul cultului Martorii lui Iehova - el spunea ca a primit toate invataturile direct de la Dumnezeu. PE EL DE CE NU IL CREZI???? Stiu de ce. Pentru ca voi va selectati "invatatorii" dupa cum va place voua, procesul de decidere daca o persoana este de la Dumnezeu sau nu sta in mainile voastre, si asta-i defintia unui CULT a unei SECTE, nu a unei Biserici care se considera crestina, dar in acelasi timp incalca invatatura clara a Bibliei. V-am mai intrebat mai demult daca invataturile din scrieri pot sa contrazice cele din Biblie, si mi-ati spus ca nu, dar eu v-am arata multe doctrine false de la voi care CHIAR CONTRAZIC Biblia, si va ca voi le ignorati, asta-i un alt motiv pentru care consider ca traditia voastra vine de la oameni)
|
D-voastra sunteti un martor mincinos si vreti sa smintiti lumea, sa faceti prozelitism si sa convingeti lumea sa vina la biserica d-voasta. Daca considerati ca si ortodocsii se mantuiesc, dupa cum ziceti, la noi la biserica de ce nu veniti, preferati sa mergeti la adunarile voastre de sectari!
Avei tupeul sa spuni ca noi suntem secta, ortodocsii, biserica noastra e secta? Un sectar nenorocit?!