Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Haidem sa nu mai batem apa-n piua despre ce-ar face si ar drege. Pe pagina lui, il puteti strange in brate pana la sufocare. Aici, pana nu vine sa dea dovada ca este un bun crestin, astfel incat sa ne convinga si sa primeasca girul nostru, nu avem ce (mai) discuta. Eu am amintit despre el doar fiindca a plecat Adriana, nu fiindca Iulian Capsali ma preocupa in vreun fel!
|
-eu nu il tin in brate deloc,nici nu stiu daca ma duc sa votez; nu am fost la vot in ultimii 15 ani decat odata cand a candidat Iliescu comunistu ultima data si atunci l-am votat pe Constantinescu ca sa nu iasa Iliescu,in rest nu am fost la vot ca nu am cu cine vota
-nu il sustin si promovez neaparat pe Capsali ci doar mi-a placut interviul cu el in care este impotriva homosexualitatii (nici nu stiu daca aveti macar curiozitatea sa-l cititi,daca tot il criticati asa de dur)
-d-na Anca are dreptate :au fost si sunt comunisti,securisti,mafioti...la conducere si nu avem cu cine vota,si cand vine un om din Biserica (chiar daca nu crestinul perfect,doar nu credeti ca se duce in parlament un om induhovnicit) il eliminam imediat,il criticam si-i gasim numai aspecte negative (nici nu stiu de unde il cunoasteti asa de bine ca sa-l respingeti categoric ?!)
-nici nu trebuia inchis topicul respectiv :"Iulian Capsali, candidat independent creștin-ortodox la europarlamentare",nu stiu de ce s-a inchis cand o perioada lunga stiu ca se discuta politica de 2 lei pe acest forum,si se promovau nu crestini ci tot felul de comunisti,neo-comunisti si mafioti