Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Spre deosebire de tine, care scrii un raspuns de maxim un rand, eu i-am raspuns sophiei cu pagini intregi scrise, in decursul timpului, cand tu nu aparusei inca pe forum.
|
Nu cantitatea dă calitatea unui mesaj, iar faptul că din nou nu ai înțeles sensul mesajului, nu mai e ceva nou.
Dacă ai fi cunoscut-o cu adevărat pe sophia, așa cum te lauzi, nu i-ai fi scris ceea ce ai scris.
Citat:
Asa ca te rog preia tu stafeta si lumineaz-o, ca eu am obosit sa dau raspunsuri si sa vad ca nu se lipeste nimic, dar chiar nimic!
|
Fii serioasă, la câte prostii scrii... Te-ai întrebat dacă tu nu ești în aceeași situație (să obosești pe alții)?
Oare când te vei învăța să nu mai dai directive userilor?
Citat:
Esti mult mai tanar ca mine, eu fiind de varsta mamei tale - chiar daca tu ma confunzi prin modul de interpelare cu o tanara de varsta ta, ceea ce pe mine evident ma flateaza.
|
Dacă ai impresia că înțelepciunea este dată vârstă, te înșeli, deși așa ar fi normal.
De unde știi ce vârstă am? La profil putem trece orice vârstă. E relevant?
Nu te confund, e imposibil să facă cineva o asemenea confuzie.
Într-un cadru virtual, din punctul meu de vedere, mi se pare normal să ne adresăm unul altuia la ”per tu”, indiferent de vârstă. Se poate să greșesc, fiecare cu ”bubele” lui.
Citat:
asa ca sper, ca ai mai multa rabdare si suficienta cunoastere ca sa faci fata avalansei de intrebari din partea sophiei.
|
Cine spune că trebuie să răspund tuturor întrebărilor de pe forum?
Citat:
Raspunde-i cu toata dragostea, asa cum am facut eu multi ani la rand si in mod repetat la paginile ei de intrebari "fara raspuns".
|
Faptul că ți-ai pierdut răbdarea nu ține loc de scuză.