Citat:
În prealabil postat de glykys
Acum, vorba lui Fallen, există și riscul de a-i considera și pe medici și pe preoți niște simpli prestatori de servicii, care trebuie să fie la dispoziția noastră, că de aia îi plătim, da?!  Ca să ne scape de păcate, de vrăji, de necazuri, de boale și de toate cele.
|
Eu ii vad ca pe salvatori si pe unii si pe ceilalti,oameni trimisi de Dumnezeu,oameni prin care Dumnezeu lucreaza.
Dupa ce am iesit teafara si am scapat de o problema destul de urata printr-o interventie chirurgicala,i-am prins mainile doctorului si i le-am sarutat!
Si nu pt ca ar fi fost unul tanar si frumos,el era de varsta lui bunicu'iar eu aveam vreo 17 ani...dar asa am simtit.
Ce este lucru putin sa te salveze cineva ?
Asta nu inseamna ca nu m-am rugat inainte de operatie sau ca nu I-am spus despre asta preotului nostru,asa pt ca Domnul sa aranjeze toate lucrurile bine si sa fiu protejata de momente neprevazute.
De fapt,daca stau si ma gandesc nu cred ca m-am dus niciodata nicaieri,fara sa ma rog mai intai,fie ca era vb despre spital,interviuri,ambasade,examene sau altele.