Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-pai nu-i bine nici sa legalizeze homosexualitatea si casatoriile gay...pt ca asta e doar primul pas, dupa aceea se vrea legalizarea pedofiliei si chiar a zoofiliei in urmatorii 10-20 de ani,cum zicea Virgiliu Gheorghe.
|
Nici mie nu mi se pare chiar 100% ok sa se poata casatorii homosexualii, pentru ca e impotriva oricarei confesiuni crestine, si nu numai, dar macar la ei, au ambii consimtamantul, stiu ambii daca vor sau nu vor asta, dar in cazul pedofiliei e vorba de un adult si un minor, lucru care nu e deloc in regula. Si zoofilia la fel; animalul ala nu poate zice daca vrea sau nu, e un animal simplu; nu poate fi vorba de consimtamant si acord... Pedofilia efectiv ma dizgusta. Imediat vezi ca legalizeaza si incestul, fie el pedofil sau nu... lucru care iarasi e tampit (chiar nu imi vine un cuvant mai bun ca asta in cap).
Nici un ateu cu ratiune nu poate fi pedofil; aici deja e vorba de oarecare dereglari psihice, atat in cazul pedofiliei, cat si in cazul incestului, a zoofiliei si altora si mai gretoase.