View Single Post
Vechi 10.02.2014, 13:11:20
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cred ca este un tip OK. Nu stiu de ce, dar pare destul de bine ancorat intr-un sistem real de valori. Pe de alta parte, daca ii cautam pe toti de paduchi, ajungem sa ii aruncam pe toti "carmacii" peste bord, asteptand parca pe Insusi Dumnezeu, sa preia carma corabiei noastre. Eu cred ca inclusiv Capsali, daca nu s-ar fi intins atat de nefiresc spre aripa ortodoxa, n-ar fi avut nimeni nimic cu el. Paradoxul consta in faptul ca nu te poti imbraca in preot, pentru a avea o imagine, si sa continui sa injuri sau sa "simpatizezi" cu colegii masoni si invataturile lor eretice. Nu se poate ca aceasta discreptanta sa nu sara in ochi si sa nu fie discreditata de ambele tabere.
In ce ma priveste, parca incep sa regret pentru ca am indraznit sa deschid acest topic. In loc sa dialogam frumos si sa ne intelegem ca intre oameni care au in comun aceleasi idealuri crestine, sau macar morale, avem tendinta sa ne luptam intre noi, cautand invinuiri sau argumente care oricum nu au nimic constructiv. Cand nu avem un gand de pace, ma tem ca finalitatea va fi tot o galceava colectiva! Ferice de cei care au inteles si vor sa stea deoparte, desi iarasi spun, este totusi nevoie si de cineva care sa se implice, dar si de altii care sa-i sustina pe cei ce se implica...
Dumnezeu cu mila!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote