Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Cred ca este un tip OK. Nu stiu de ce, dar pare destul de bine ancorat intr-un sistem real de valori. Pe de alta parte, daca ii cautam pe toti de paduchi, ajungem sa ii aruncam pe toti "carmacii" peste bord, asteptand parca pe Insusi Dumnezeu, sa preia carma corabiei noastre.
|
Incercam sa cautam perfectiunea la politicieni, asa cum pe alt topic o cautam la preoti. Ori Unul singur e perfect, si acela e Dumnezeu!
Suntem cumva noi perfecti?!? NU! atata doar ca noi ne cautam noua scuze pentru neputintele noastre. Atunci de ce nu avem aceeasi intelegere pentru confratii nostri, care au si ei minusurile lor, ca orice om. Nimeni nu e perfect!
Pentru noi important este ca sa reprezinte cu cinste tara noastra, sa reprezinte si sa aiba curajul de a apara interesele poporului român; sa contribuie la bunastarea tarii si a poporului, cu alte cuvinte sa respecte juramantul de credinta, pe care il depune.
Dar daca se intereseaza mai mult de propriile interese, sau de interesele apropiatilor lui, atunci sa nu ii mai alegem, de vreme ce cu mare probabilitate are si dosar penal.
Vad ca si atunci cand cineva prezinta oarecare garantii, noi suflam in iaurt. Bine ar fi sa suflam in iaurt la cei, cu care ne-am fript deja!