Ajutor divin
Asa cum mi-am propus!, va voi povesti mica mea minune. De multe luni m-am confruntat cu probleme ale stomacului care au evoluat spre rau. Nici eu nu am făcut tratamentele ca lumea, am plecat urechea la diverși experți care ma tot sfătuiau ca nu e nevoie de endoscopie, ca am o simplă gastrita si asa mai departe. Insa in timp, stările de rau isi făcuseră propriile Rutine si eu eram robul lor. Într-un final, am ajuns la dnul dr Pițigoi, de la spitalul Fundeni. Dupa 6 endoscopii si o luna, starile mele pot avea 3 posibile diagnostice. Acest ulcer e de asa natutaincat stomacul rămâne plin zile întregi cu resturi alimentare si de aceea a fost dificila vizualizarea lui. Daca nu a fi reusit, ar fi trebuit sa imi bage o sonda pt a drena stomacul. M-am rugat arzător înainte de ultima endoscopie, stiind cs dacă nu ar fi reușit, m-ar fi așteptat alte zile de stat in spital cu perfuzii si sonda. Dar bunul Dumnezeu m ajutat si dr a putut preleva mostră de ulcer pt biopsie. Acum ma rog ca biopsia si tomografia sa nu arate o tumoare. Ma rog neîncetat Sfântului Nectarie, Maicii Domnului si lui Iisus Hristos sa ma ajute sa ajungem cat mai rpd la un rezultat bun, si la o boala cat mai ușoară. Nu sunt un om credincios in adevărul sens al cuvântului ci ma rog mai ales când ceva merge prost in viata mea si inca o data Sfântul Nectarie si Maica Sfânta m-au ajutat inzecit. Cuvintele sunt de prisos..,.... Doamne ajuta si multă sănătate tuturor
|