View Single Post
Vechi 15.02.2014, 17:55:51
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Clar, trebuia sa folosesc pluralul.
Desi una(unele) stiu deja cum se numeste(numesc): paranoia, mania persecutiei.
Si da. am intrebat serios.
paranoia este o boala a imaginatiei o manie a nalucirilor, cand iti imaginezi pana la a crede reale niste lucruri sau fenomene care nu exista in realitate; daca vei reciti textul scris de mine vei observa ca nu are nici o legatura cu paranoia.

Sa inteleg ca esti un om fara proprietatea termenilor, care participa la dialog fara sa stie despre ce vorbeste? Iarasi neseriozitate... Pe multi naivi ii vei convinge ca ai intrebat in serios; poate intr-o buna zi, daca vei repeta intr-una, te vei convinge si pe tine. Dar eu stiu ca nu ai intrebat in serios. Nici acum nu ai fost serios.

Am sa iti aduc inca o dovadada... In filocalie virtutea si patima sunt descrise nu ca simple gesturi ci ca niste depreinderi ale unor fapte repetate continuu, pana cand devin automatisme. In comportamentul tau fata de majoritatea userilor observ o continua persiflare si un continuu dispret. Nu cred ca ai nici macar 5 mesaje consecutive in care sa nu iei pe cineva peste picior. Poate ca in cazul tau, patologia a ajuns la nivelul la care nici nu mai constientizezi ceea ce faci si totul ti se pare firesc si foarte in regula. Cu atat mai mult, aceasta aroganta avansata, este de inteles daca traiesti intr-un anturaj al ipocriziei si al dispretului, sau daca esti inconjurat de oameni naivi, pe care ii poti duce de nas ori de cate ori o dai la intors.
Pentru cazul in care nu esti inconjurat nici de oameni naivi nici de oameni ca si tine, tin sa te anunt ca te paste o mare napasta. Intr-o buna zi, cineva foarte important pentru viata ta iti va spune: "pana aici, asa nu se mai poate". Ceea ce va urma dupa aceea va fi un calvar, pe care ti l-ai pricinuit singur.

Last edited by leonte; 15.02.2014 at 18:08:25.
Reply With Quote