View Single Post
Vechi 15.02.2014, 18:29:14
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iondan Vezi mesajul
Adevărata definitia, dar argumentul cu imperfectiunea lui Adam pe care tu il sustii, denotă ca Dumnezeu nu are o astfel de dragoste, caci daca ar fi avut-o nu l-ar fi pedepsit pe Adam ca e imperfect .Prima data il face . imperfect ,apoi il pedepseste ca e imperfect. Halal moralitate si dragoste are dumnezeul pe care il descrii tu,dar nu cred ca e Dumnezeul crestin, poate altcineva.
Dumnezeul din Cartea Facerii, este chiar si egoist : "ca nu cumva, intinzand omul mana sa manance din pomul vietii si sa traiasca in veci." Exista o predica, in care se justifica in mod penibil ceva ce nu s-a intamplat niciodata - omul era in pacat prin mancarea din pomul cunostintei binelui si raului, deci ca nu cumva Adam sa ramana vesnic legat de pacat Dumnezeu a decis pazirea pomului vietii. Deci Dumnezeu, din Dragoste pentru Adam l-a condamnat la moarte si, implicit la 6000 de ani in pantecele iadului. Vedeti, cat de bun este Dumnezeu?...

Dragii mei. Lasand la o parte delirul unor predicatori care pierd contactul cu discernamantul, trebuie sa intelegem ca acea carte a Genezei a fost scrisa de un om care a trait cu mai bine de 1500 de ani inainte de Hristos, pe niste placute din piatra, intr-o limba pe care nici poporul evreu contemporan cu Hristos n-o mai intelegea. De la Moise si pana la Hristos, poporul evreu a fost luat in robie de 2 ori si o data templul a fost distrus si jefuit. Deci, intrebarea mea este.... oare chiar are rost sa credem ca textul din bilbia de azi mai are vreo legatura cu ceea ce a scris Moise evreilor?

Last edited by leonte; 15.02.2014 at 18:31:49.
Reply With Quote