View Single Post
Vechi 16.02.2014, 16:06:28
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Cred ca inteleg ce vrei sa spui. Ca o atare apreciere nu trebuie luata drept axioma, cum ca ai fii buna, frumoasa si iubita indiferent ce faci sau nu faci...cu alte cuvinte, cand auzi aceste remarci risti sa te culci pe o ureche si sa crezi ca vei fi iubita si apreciata chiar daca nu mai oferi nimic in schimb. Ca si cum ti-ar aprecia cineva talentul artistic, de exemplu, si tu te-ai astepta apoi sa fii in continuare apreciat fara sa mai creezi nimic. Insa asa cum spuneai exista si o greseala (prin omisiune) de exprimare in aceste afirmatii: de ce cand ii spui unei persoane 'te iubesc', esti buna, esti frumoasa, si nu faci precizarile de rigoare : ....atunci cand imi faci mancare buna, atunci cand esti imbracata frumos, atunci cand imi dai ce vreau eu, cand ma satisfaci, cand ma asculti, cand nu ma ignori, etc... Insa, sa nu uitam totusi ca nu este unicul nostru scop in viata sa ii satisfacem pe ceilalti pentru a fii iubiti si apreciati. Nu vom avea pe nimeni avocat la judecata de apoi, presupun.

Last edited by fallen; 16.02.2014 at 16:10:28.
Reply With Quote