View Single Post
Vechi 17.02.2014, 00:01:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de leonte Vezi mesajul
in urma cu un an, cand am intrat pe forum inaintea unei lungi absente, am mai avut niste contre cu tine. Si atunci, ca si acum observ ca ai aceeasi meteahna de care nu reusesti sa te lepezi. Daca o practica o vezi consacrata la budisiti sau la ecumenisti, ai tendinta sa pui un fel de anatema asupra acelei practici/gandiri. Ai tendinta sa incerci sa o elimini din preocuparea crestineasca, chiar daca ea a fost introdusa de sfintii paritni/apostoli.
Serios? Ca de exemplu?

Si daca inainte de a fi "introdusa de sfinti parinti/apostoli" de fapt tu vorbesti de ceva care se gaseste sa zicem in preocuparile budhiste/yoghine de cateva sute/mii de ani inaintea celor pe care incerci sa-i numesti ca autori ai lor?

Citat:
De fapt, greseala e din lipsa de documentare...
Sau poate nu ai fost capabil sa argumentezi, ca afirmatia de mai sus de exemplu.

Citat:
chiar daca ea a fost introdusa de sfintii paritni/apostoli.

Citat:
Citeste patericul atonit si cartile despre asceza ortodoxa. Citeste tehnicile de practicare a rugaciunii inimii/mintii din cartile sf parinti. Nu stiu daca ai observat, dar majoritatea afirmatiilor mele sunt insotite de trimiteri la vietile sinftilor crestin-ortodoxi si nu la buda sau yoga.
Chiar n-am observat.
Cred ca ai uitat sa scrii si trimiterile exacte.