Citat:
În prealabil postat de AlinB
Serios? Ca de exemplu?
Si daca inainte de a fi "introdusa de sfinti parinti/apostoli" de fapt tu vorbesti de ceva care se gaseste sa zicem in preocuparile budhiste/yoghine de cateva sute/mii de ani inaintea celor pe care incerci sa-i numesti ca autori ai lor?
SI CE DACA? Tu traiesti cu impresia FALSA, ca tot ceea ce nu predica popa la amvon e de la Diavol. Iubirea este gresita pentru ca Ecumenistii o predica, deci sa nu ne mai iubim, sau cel putin sa nu mai vorbim despre porunca iubirii pana la a doua venire. Budistii fac asceza, deci sa nu mai facem asceza ca e o practica budista veche de peste 2500 de ani.
Eu asta inteleg din afirmatia ta de mai sus. Este cineva pe forum care intelege altceva?
Sau poate nu ai fost capabil sa argumentezi, ca afirmatia de mai sus de exemplu.
Chiar n-am observat.
Cred ca ai uitat sa scrii si trimiterile exacte.
|
N-ai observat pentru ca tu vezi numai ce vrei. Ai uitat de farsa cu citatul din sf siluan athonitul. Atunci am scris un citat fara sa dau autorul si am intrebat daca cineva care gandeste asa este ecumenist. Mai multi useri au sarit la "jugulara mea", apoi am spus numele sfantului si ati cautat sa o dati la intors. Este un coportament tipic necrestinesc. Este insa un comportament foarte bizantin, avand in vedere ca mandria bizantina e celebra in istorie si chiar prezenta in unele predici ale unor ierarhi trecuti din lumea acesta.
De ce oare a cazut constantinopolul si majoritatea lumii ortodoxe sub Ototmani? Pentru multa smerenie?