View Single Post
Vechi 17.02.2014, 10:07:10
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Pana la urma cred ca ar conta motivul pentru care cineva si-ar cumpara un lucru scump (telefon, masina, etc). Daca acel lucru i este necesar in activitatea de serviciu (de exemplul daca este un patron ce are foarte multi salariati sau trebuie sa tina legatura cu alte firme, sa primeasca sau sa trimita rapid acte, documente, facturi, etc), atunci nu vad de ce ar fi pacat!
Daca insa cineva achizitioneaza un lucru scump fara a-i fi neaparat necesar, ci numai din mandrie sau fala, sau din moft, atunci evident ca este pacat!

Cu vacantele si concediile -nu cred ca este pacat a cheltui bani pe excursii si calatorii. Probabil orice om isi doreste sa cunoasca locuri si tari noi, oameni, obiceiuri si culturi noi. Daca am avea bani probabil oricare din noi si-ar dori sa viziteze muzeul Ermitaj, Louvre-ul, Tibet-ul, Taj Mahal din India, Marea Bariera de Corali din Australia, etc.
Insa aici important este in aceste excursii sa calatorim intr-un mod inteligent, sa vizitam ceea ce intradevar merita vizitat, si nu cum fac unii care s-au trezit cu bani multi peste noapte (genul manelisto-cocalar) si daca-i intrebi ce au retinut din locurile vizitate habar nu au!
Reply With Quote