View Single Post
Vechi 04.01.2008, 19:37:12
Maria_Sofia Maria_Sofia is offline
Member

Data înregistrării: 15.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita
Citat:
În prealabil postat de erzbet
Daca nasterea este numai lucrarea lui Dumnezeu, iar spermatozoizii,ovulele, sunt inexistente, o inventie a oamenilor de stiinta care nu au ce face, cum se explica fecundarea in vitro?

Trebuie sa recunosc ca m-am amuzat citind acest topic, imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme. Trebuie sa fim de acord: secolul luminilor a fost dezastrul europei, pamantul nu este rotund, curentul electric nu exista, medicii nu se pot mantui, microbii nu exista, celule, nimic, totul e de la satana! Va rog, continuati
Da ,secolul luminilor a fost un dezastru pentru credinta ,s-a promovat ideea de ateism.
Unii teologi sustin ca de aici a inceput declinul credintei.
dezastru este si declaratia drepturilor omului si cetateanului,si ideea de natiune,de stiinta a politicii,de sakvare a omului din mizeria impusa de o nobilime care sapa statul mana in mana cu biserica ambele fiind roase de putregaiul ignorantei desfraului si analfabetismului.ce este dezastruos in promovarea adevaratelor valori si anume:libertate egalitate si proprietate,modernizarea scolilor.epoca luminilor a fost baza ideologica a marilor revolutii care au scimbat lumea.si nu era vorba de ateism in epoca luminilor ci de rationalism si deism,care dupa revolutia franceza a dus la laicizarea totala a statului care i-a dus pe unii la ateism.cred ca dezastruos este faptul ca miscarea nu afost suficient de puternica incat sa anihileze de tot habotismul si ignoranta si de ce sa nu ii spunem pe nume porostia si orizontul limitat de ev mediu care exista in statele subdezvoltate ca al nostru...