View Single Post
Vechi 19.02.2014, 22:07:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Ce vrei să spui, Anca? Că "sophia" nu e membră din 2007, și că ar fi de fapt "erzbet" ?? Mă faci să râd ! :D

PS: Eu una îmi aduc aminte că Sophia a început să dezbată pe forum abia la câțiva ani după ce s-a înregistrat.
Nu-i nicio ciudățenie în asta. Sunt unii care nu scriu de la început.

PPS: apropo, regulamentul este același din 2005 - http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3
Chiar asa, Mirela?!? Scuze, dar ma indoiesc. Dar de alx iti mai amintesti?!? Eu, da! Nu e cazul sa aduc amanunte.
In ceea ce priveste regulamentul a fost schimbat, chiar daca data mesajului este din 2005. Continutul pe vremea cand m-am inscris eu suna cu totul altfel. Chiar nu-ti mai aduci aminte?!? Sau nu vrei sa iti aduci aminte, ca mai tarziu "Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate." In 2005 forumul era la inceput si abia mai tarziu a devenit... caci nu putea deveni de la inceput, nu?!?
La un moment dat chiar tu l-ai transcris si ai pus data pe regulament, data care acum lipseste. Deci a fost modificat, nu numai ca forma, dar si ca continut.
Regulamentul mai contine acest punct: "In cazul in care doriti sa le faceti publice, folositi sectiunea Anunturi".
Iti aduci aminte in ce an au aparut anunturile pe site? Relativ de curand...
Dealtfel un punct al vechiului regulament spunea, ca nu sustinem ecumenismul. Punctul acesta a disparut cu desavarsire.
Reply With Quote