View Single Post
Vechi 19.02.2014, 22:23:09
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
In mod cert nu vorbim despre aceleasi lucruri.
Poate ca tu, vorbind despre telepatie, ii spui izmene. Poate chiar asta e valoarea ei, asa cum spui. Eu insa vorbind despre comuniunea cu Dumnezeu in mod cert nu ii spun/nu o consider/nu o compar cu/refer la "indipensabili" sau alta lenjerie de corp...
... daca intelegi diferenta...

Ma ierti, tu ai deja o opinie formata despre acest subiect (telepatia), paralela cu biserica, precum crediinta ta in strigoi. Pt crestini, acestea sint lucruri care nu ii preocupa, pentru ca nu il duc mai aproape de Dumnezeu (poate chiar sa-i fie frana), ci pe crestin il preocupa comuniunea cu Dumnezeu si implinirea poruncilor Sale.
As vrea sa nu mai comentez. Speram intr-un dialog prin care fiecare percepe ideea si o considera ca atare. Pentru unii insa, o aluzie neinteleasa primeste aspect... profund filozofic. Iar asta intr-o deplina comuniune cu Dumnezeu. OK, am o opinie formata si mi-o sustin, poate ca stiu si de ce? Sau poate ca ma insel... (O fi grav??) Stai linistit, ca tu tot te mantuiesti, ca doar stii bine cararea pe care mergi! Eu mai bajbai, ca n-am ajuns inca la... certitudini!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)