Citat:
În prealabil postat de adam000
Mia, cred ca este o confuzie, nu este un mesaj din aripa cealalta, ci i-al ca pe un mesaj din partea unui om poate mai sociabil, care are multe cunostiinte si fete si baieti si care a vazut adeseori genul acesta de neintelegeri in jur - oricine poate sa le vada numai daca doreste sa observe, sa asculte pe cei din jur si sa isi creeze (cu putin efort) disponibilitatea de a vedea si punctele de vedere ale celorlalti - si tu poti daca vrei.
|
Am simtit nevoia sa intervin cu o completare:)
Mai exact, ma refer la un caz in care un baiat ( in tipologia celui descris de mine mai sus), le vrajeste pe mai multe fete cum ca ar vrea mai mult; eu i-as spune mai degraba amagire ( astept pareri contradictorii daca e cazul), mie asa mi se pare cand ii spui unei fete ca o placi, esti interesat, esti foarte atent + imbratisari sau pupici ( sau chiar incercare de sarut) intr-o perioada de aproximativ o luna - sa zicem , ii zici fetei ca vrei mai mult si apoi alegi sa dispari; problema e cand faci cu mai multe fete asa, adica le faci si le zici sa creada ca va fi mai mult , apoi treci la urmatoarea "victima" foarte usor; asta nu reuseam eu sa inteleg, daca idilele astea ( sau nu stiu cum sa le zic) sunt crestinesti; sper ca m-am facut inteleasa :)