Subiect: Orori sfinte
View Single Post
Vechi 04.01.2008, 20:40:29
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

catre sisu...
oni spunea ca si catolicii sunt crestini pt ca se duc la biserica, se roaga lui Dumnezeu, pt ca respecta poruncile lui Dumnezeu (sa nu uitam cati in istorie au respectat poruncile lui Dumnezeu si gheena i-a mancat) etc... iar eu i-am adus un argument si mai puternic... asa, si? daca fac toate chestiile astea inseamna ca sunt ai Bisericii sau ca sunt crestini? uite, sunt altii si mai "convingatori": fac minuni, proorocesc etc... si cu toate astea, nu L-au cunoscut pe adevaratul Dumnezeu; ei doar pretind ca i se inchina Lui... ei doar pretind ca sunt crestini...

bineinteles ca argumentul meu are tarie intr-un context... nu cum fac sectantii: smulg citatul din context si-l rastalmacesc dupa cum vor... si se presupune ca stiti contextul.

ceea ce nu intelege oni este ca A FI IN BISERICA => A FI CRESTIN si invers A FI CRESTIN => A FI IN BISERICA, una fara alta nu se poate... si de aceea imi cere ca un sectant: "unde scrie, unde scrie? cine a zis?"; pune mai presus niste cuvinte decat Sf Traditie. sincer, chiar am gasit undeva, dar nu merita sa ma obosesc pt cineva care zice ca stie ce abateri grave are BC, dar cu toate astea considera ca si ea este crestina.
cu alte cuvinte: ereticii pot fi si crestini ... asta sustine oni.
abaterea de la dreapta credinta = erezie

Ieremia al Constantinopolului, Silvestru al Alexandriei, Sofronie al Ierusalimului cu tot soborul episcopilor prezenti in Sfantul Sinod"
"Catre toti crestinii adevarati, madulare ale Sfintei, Universale si Apostolesti Biserici de Rasarit a lui Hristos din Constantinopol si din tot locul, har, pace si mila voua de la Atotputernicul Dumnezeu."
deci vedeti pe cine numesc "crestini adevarati" Ieremia, Silvestru, Sofronie cu tot soborul... restul = lifte!

"Aceasta este o biserica pe de-a-ntregul eretica. Iar invatatura dogmatica a catolicilor - vai, cate erezii, inovatii, abateri de la adevar! O pierzator sistem papist!"
spune Sfantul Ioan din Kronstad.
(citatele le gasiti aici http://eresulcatolic.50webs.com/pcatolicism.html )

aaa.. spune-mi, te rog, daca tu crezi ca si ereticii pot fi crestini...
ia aminte la ceea ce spune: pomul rau face roade rele si roade bune nu poate sa faca.
iar eu iti reamintesc: acelasi pom nu poate face atat roade bune, cat si roade rele.
Reply With Quote