Subiect: Orori sfinte
View Single Post
Vechi 04.01.2008, 20:59:16
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

"ceea ce nu intelege oni este ca A FI IN BISERICA => A FI CRESTIN si invers A FI CRESTIN => A FI IN BISERICA, una fara alta nu se poate... si de aceea imi cere ca un sectant: "unde scrie, unde scrie? cine a zis?"; pune mai presus niste cuvinte decat Sf Traditie. sincer, chiar am gasit undeva, dar nu merita sa ma obosesc pt cineva care zice ca stie ce abateri grave are BC, dar cu toate astea considera ca si ea este crestina.
cu alte cuvinte: ereticii pot fi si crestini ... asta sustine oni.
abaterea de la dreapta credinta = erezie "
ispita_ta, te rog sa nu imi mai rastalmacesti vorbele...daca nu esti de acord cu ele este problema ta, dar nu mai vorbi in numele meu,nu ma mai pomeni, sincer mi se pare regretabil ca iti permiti sa judeci niste oameni care chiar poate traiesc in comuniune cu Dumnezeu, eu zic mai bine fiecare sa-si vada de treaba lui si sa nu se mai uite atata in gradina vecinului...argumentul tau dinainte era pur subiectiv, pe buna dreptate te-a intrebat sisu:"Asta este argumentul martorilor, ispita_ta, tu ce ai vrut sa spui cu asta ?
Daca imi permiteti sa ma bag in discutie ?", pentru ca el, fiind de alta religie(martor al lui Iehova cred), vede lucrurile dintr-o alta perspectiva...cat despre comparatia ta cu un sectant nici nu imi consum energia sa-ti mai raspund avand in vedere ca nu ma intereseaza parerea ta despre mine si ca interpretezi orice vorba a mea dupa bunul tau plac:|

Reply With Quote