Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
@ Yasmina
Si eu ti-am citit povestea cu mult interes, eram tare curioasa cum s-au terminat lucrurile. O adevarata minune! Chiar daca finalul a fost in favoarea ta, nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut. Asa cum ai spus si tu, cel mai bine este ca sa-L rogi pe Dumnezeu sa-ti faca dreptate.
|
Da,acuzatiile nedrepte sau nedreptatirile te frusteaza poate mai mult decat propriile greseli;macar atunci cand furi te expui dinainte unui risc,dar sa fii acuzat asa din senin,este un soc destul de mare-mai ales ca eu am mai avut un istoric cand mi-am pierdut locul de munca fiind acuzata pe nedrept.
Adica aveam doar 20 de ani,stiam ca o colega fura si-mi era groaza si rusine s-o demasc si sa vb despre aceste probleme cu proprietarul. Ea practic fura iar eu imi vedeam de ale mele;am crezut ca o astfel de atitudine este corecta,doar nu furam impreuna sau imparteam furtisagul.
Numai ca au prins-o dar odata cu ea,am cazut si eu...m-a durut din nou,dar macar am invatat sa nu mai fiu pasiva cand vine vorba de corectitudine.
Si atunci ma rugam la Dumnezeu mult de tot si-L rugam sa ma orienteze pe un job ,care sa-mi placa,sa fie platit decent sa nu fiu impinsa sau atrasa sa fur,ca sa-mi maresc venitul!