View Single Post
Vechi 23.02.2014, 07:36:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
@ Yasmina

Si eu ti-am citit povestea cu mult interes, eram tare curioasa cum s-au terminat lucrurile. O adevarata minune! Chiar daca finalul a fost in favoarea ta, nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut. Asa cum ai spus si tu, cel mai bine este ca sa-L rogi pe Dumnezeu sa-ti faca dreptate.
Da,acuzatiile nedrepte sau nedreptatirile te frusteaza poate mai mult decat propriile greseli;macar atunci cand furi te expui dinainte unui risc,dar sa fii acuzat asa din senin,este un soc destul de mare-mai ales ca eu am mai avut un istoric cand mi-am pierdut locul de munca fiind acuzata pe nedrept.

Adica aveam doar 20 de ani,stiam ca o colega fura si-mi era groaza si rusine s-o demasc si sa vb despre aceste probleme cu proprietarul. Ea practic fura iar eu imi vedeam de ale mele;am crezut ca o astfel de atitudine este corecta,doar nu furam impreuna sau imparteam furtisagul.
Numai ca au prins-o dar odata cu ea,am cazut si eu...m-a durut din nou,dar macar am invatat sa nu mai fiu pasiva cand vine vorba de corectitudine.

Si atunci ma rugam la Dumnezeu mult de tot si-L rugam sa ma orienteze pe un job ,care sa-mi placa,sa fie platit decent sa nu fiu impinsa sau atrasa sa fur,ca sa-mi maresc venitul!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote