Subiect: SFANTUL NECTARIE
View Single Post
Vechi 23.02.2014, 17:23:55
mariaaa mariaaa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.02.2014
Implicit minunile Sf.Nectarie

L-am cunoscut si eu pacatoasa, pe Sf.Nectarie,cam tarziu dar nu-mi pot exprima bucuria in cuvinte pt.ca trairile sunt deosebite.Intr-adevar Dumnezeu face minuni in fiecare moment al vietii noastre dar noi suntem orbi si nu le vedem.Intr-una din zile am intrat pe net sa caut ceva si ce sa va zic, deschid si-mi apare,, Viata si minunile Sf. Nectarie,,nu inchid pagina ca altadata pt. a cauta ce-mi trebuia pt.ca ceva ma impingea din interiorul sufletului sa raman si sa citesc.Asa am facut,am citit intruna,am plans,dar totodata,din nou ceva ma trimitea in acel moment, la geanta sa caut pt. ca acolo se ascundea o carticica de rugaciuni pe care eu o purtam de un an de zile cu mine,schimbam geanta, luam actele cu tot cu carticica dar fara sa stiu cum se cheama ,o tot purtam din geanta in geanta.Vreau sa va spun ca o primisem de pomana dar eu pacatoasa nici macar n-am avut curiozitatea sa vad cum se numeste.Dar iata ca a venit momentul despre care va spuneam si ma indrept spre geanta.Ce credeti ca era?Acatistul Sf.Nectarie,purtat un an de zile cu mine fara sa stiu pana in acel moment.Am ramas trasnita si am luat hotararea ca din acel moment sa ma rog la Sf.Nectarie.Citind si despre uleiul sfintit de la moastele Sfantului ,imi doream si eu.Am uitat sa va spun ca toate aceste lucruri s-au intamplat in momentul in care de o luna si jumatate mama mea operata la inima ,era si inca mai este ,la terapie intensiva.Operatia reusita dar in fiecare zi ,dupa o saptamana de la operatie ,facea mereu febra ,apoi probleme cu respiratia si intubata saptamani la rand.Noi, familia si celelalte doua surori plangeam intruna,nestiind ce sa mai facem.Iata ca a venit si salvarea.Va spuneam ca-mi doream si ulei sfintit pt.mama.A doua zi dupa intamplarea cu cartea ,suna telefonul si raspund.Era o colega de-a mamei ce dorea sa vorbeasca cu ea.I-am explicat ce s-a intamplat iar dansa ,Dumnezeu sa-i dea sanatate,mi-a spus ca-mi trimite ulei sfintit de la Sfintele Moaste.Sfantul s-a ingrijit si de aceasta treaba si a rezolvat-o.Au mai trecut doua zile dupa care primesc telefon ca pe langa febra de 40 de grade si problema cu respiratia a facut si o hemoragie digestiva.M-am asezat in genunchi si plangand m-am rugat Sfantului.Dupa 10 minute suna telefonul si imi spune ca nu mai are febra deloc.Sfantul a fost langa dansa si langa noi.De atunci ,ne rugam Sfantului care face ca de 4 zile sa nu mai faca febra si am inceput sa o ungem si cu ulei sfintit si doctorii spun ca si plamanii care sunt foarte obositi incep incet-incet sa se refaca.Asta datorita Sfantului.Voi continua sa ma rog la Sf. Nectarie,care se vede este ocrotitorul familiei mele si am promis ca o voi face toata viata mea si cu ajutorul lui sa-mi schimb viata,sa postesc ,sa ma rog,pt. ca fara Dumnezeu nimic nu se poate.Am sa marturisesc fiecare minune care mi se va mai intampla.SFINTE NECTARIE,roaga-te lui DUMNEZEU ca Maria sa se vindece iar pe noi intareste-ne in credinta!DOAMNE AJUTA!
Reply With Quote