Subiect: ORTODOXIA
View Single Post
Vechi 04.01.2008, 23:34:21
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lincol
--Aici imi este rusine sa spun ca sunt ortodox,de aceea am renuntat a ma mai considera asa;
-E adevarat ca cei mai multi dintre noi stim ca suntem ortodocsi deoarece asa ne-a spus mama,ca am fost botezati in cutare biserica ortodoxa de preotul cutare, dar nu stim macar Simbolul Credintei sau ce inseamna a fi ortodox.
-Putem spune ca ortodoxia este calea indumnezeirii omului probabila inca din viata aceasta,omul indeplineste scopul creatiei,este sublim,este mantuirea multcautata dar aceasta este de fapt calea cea stramta si anevoioasa care consta in a face mai ales ceea ce nu-ti convine si de a-ti asuma suferinta,care oricum vine.
-Ca oameni patimasi greu acceptam si intelegem ortodoxia,de trait e si mai greu asa ca alegem caile mai netede chiar daca sunt inselatoare unde voia noastra libera este satisfacuta dar ne conduce la robia patimilor vremelnica si apoi vesnica.
-Si mie mi-e rusine sa spun ca sunt ortodox,n-am invatat inca sa iubesc intr-atat incat sa vad in fiecare om pe Hristos sau sa fiu in stare de a-L marturisi in orice clipa cu orice risc,chiar cu pretul vietii,dar cat inca suntem ne putem oricand intalni cu Hristos pe drumul Damascului.
Reply With Quote