View Single Post
Vechi 25.02.2014, 01:11:05
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DanielS Vezi mesajul
Doar crestinismul adevarat care spune ca mantuirea se obtine prin credinta, i-ar mai fi dat o sansa, si aceasta este: credinta in Isus Hristos. "Crede in Domnul Isus Hristos si vei fi mantuit" (Faptele Apostolilor 16:30-31)"
Care daca e sa o luam dupa o logica pur legalista, inseamna ca Iisus a facut un lucru rau, chiar abominabil ca l-a mantuit. Stiu, pare ciudat, dar daca imi raspunzi, iti explic(ca acum m-ai ignorat).

Citat:
E vreo baza biblica pentru conceptele astea? Adica poate un om sa fie mantuit obiectiv, si totusi sa mearga in iad? Daca da, atunci de ce se mai numeste "mantuire"? ... Ajungem sa numim binele rau, si raul bine, orice numai adevarul nu ne intereseaza pe noi oamenii... Foarte trist.
Da, caci mantuirea obiectiva inseamna sacrificiul hristic, care nu se schimba, oricum te-ai raporta fata de el(chiar daca esti Hitler, Iisus tot a murit si inviat). Haide mai Daniel, ca esti neo-protestant, tocmai asta ar trebui sa o intelegi.

Citat:
Raspunde-mi sincer: Asa-i ca tu tii mai multe la religia ta ortodoxa decat la invataturile Bibliei?
Din nou intreb, care Biblie, si cum poti sa o disociezi de istorie atat de mult?