Eu fac parte dintre alea care au pactuit inainte de nunta,cu un singur barbat, si acela e cel cu care m-am si casatorit, dar mie personal nu imi pare rau, pentru ca am facut-o dupa ce am gandit bine; si eram impreuna de ceva timp deja (si nu, nu am locuit impreun pana la nunta).
Dar nu incurajez pe nimeni sa o faca sau nu inainte de nunta.
Inainte de inceperea vetii sexuale cu cineva trebuie luate muuulte lucruri in considerare. Cateva dintre ele>
1. Varsta ta si varsta lui.
2. Daca iti doresti cu adevarat sau vrei doar pentru ca te preseaza.
3. De cand sunteti impreuna, si ceva din istoricul relatiilor anterioare (cate au fost, daca au fost relatii care implicau si relatii trupesti, daca au fost, cum au fost, cat au durat etc - lucruri, care se pot intreba direct, in diferite ocazii).
4. Priviti putin s in viitor. Va vedeti cu persoana respectiva, nu va vedeti? Ati regreta daca nu ati ramane cu persoana respectiva etc.
5. Cum vaintelegeti, daca comunicati usor, daca va ajutati unul e altul, daca exista respect in relatie si altele asemenea.
6...Cel mai important, daca in caz de sarcina, el este dispus sa cresteti copilul impreuna si sa va casatoiti legal si religios sau daca el vrea avort. Valabil si vice versa, pentru ca mai exista si baieti/barbati de treaba si fete/femei care nu sunt de treaba.
7. Alte aspecte care te-ar putea ajuta in luarea une decizii in cunostiinta de cauza, rationala si care sa nu te afecteze in mod negativ pe viitor.
Last edited by Corinusha; 25.02.2014 at 14:11:22.
|