View Single Post
Vechi 25.02.2014, 20:50:05
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-este adevat ce zici ca e pricină de sminteală, de poticnire, de tulburare și mîhnire
-isi hraneste orgoliul postand pe forum
Nici nu stiu ce sa spun la aceste afirmatii!
Printre primii care sminteste pe acest forum esti chiar dumneata!

Iti aduci aminte,anul trecut ce limbaj,ce expresii si ce campanie de poze sangeroase ai folosit impotriva iubitorilor de animale?Imi amintesc ca Sophia a scris mai cu blandete despre subiectul animalelor fara stapan iar dumneata i-ai administrat urarea:sa-i pupi pe toti sub coada cat si alte vulgaritati pe care nu le mai retin in amanunt!

Dumneata esti insasi motivul pt care mi-am schimbat optiunea religiei la avatar;oi fi dumneata orthodox ca asa te declari,dar eu una nu-s ortodoxa ca dumneata...consider ca ortodocsii nu ar trebui sa cunoasca violenta,ura cat si celelalte sentimente negative.

Asa ca sa-ti faci o idee vaga cum esti perceput si mataluta pe forum.
Lasa-l pe Alin,vezi-ti de matale!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.