Citat:
În prealabil postat de Dalian
Dar m-ai distrat copios măi Miha
Daniel cel Ortodox abia ce a scăpat i el de patima malahiei, s-a înscris direct în ultimul an de Teologie Pastorală i acum tu-l faci unul de ditamai talia profesorilor universitari care activau pe forum în 2006? Nici chiar aa.
Dar i dacă ar fi fost chiar aa tot n-ar trebui să-i trateze pe colegii de forum cu condescendena unui păun omniscient.
|
Doamne ajută.
Te-ai distrat bine, așa-i copilaș ? Dar nu știi un lucru. Distracție e cuvînt grecesc care înseamnă -fuga de tine însuți-.
Nu s-a referit la mine, ca fiind din aceia de calitate, din 2006, ci s-a referit la aceia. Citește mai cu atenție. Plus că în 2006 eram vindecat de malahie. Dar poți să mă numești malaheu, mă mai smeresc și eu, îmi amintesc de lupte, dar să se simtă iubire în cuvintele tale, precum spuneam, nu pentru mine iubire, pentru tine, altfel te osîndești singur, lipsit de iubire fiind, te inundă întunericul. Vorbesc serios. Dar de iubire și rugăciune, întunericul vrăjmașilor, fuge cel mai repede.
Spune și tu o patimă cu care te-ai luptat. Să învățăm de la tine. Să fi exemplu.
Bucurii.
P.S.: Anita, draga mea, să te rogi și pentru mine, dacă vrei și dacă poți. Că mă regăsesc în ce ai scris, deși nu ai dat nici un nume. Iartă-mă.
ON-TOPIC:
JACHETELE BISERICII VII ȘI LUCRĂTOARE, SINGURA BISERICĂ CREȘTINĂ DIN CÎTE MAI EXISTĂ PE PĂMÎNT, ORTODOXĂ:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17099