View Single Post
Vechi 26.02.2014, 19:23:21
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Frate draga, adevarul este ca scrie negru pe alb, ca sa nu fie nevoie sa imi sopteasca cineva in ureche; a fost suficient sa citesc cele scrise de useri si multumirile venite de la Tudor, in loc sa vina de la Adrian, caruia ii erau adresate. Cum de nu s-a inteles acest lucru, odata ca e la indemana tot topicul, la care am dat si explicatii, mai multe decat credeam initial ca e nevoie. De fapt, ceea ce spun eu aici, este ca forumul seamana cumva cu atmosfera din Kafka, in care nu se stie cine ce hram poarta. Practic, m-a distrat topicul cu felicitarile transmise adminului, care fara sa vrea se da de gol. Uite adminul! Nu e adminul! Ca in jocurile de copii; doar ca forumul nu e joc de copii... Acum ai inteles?
Bucurii sa-ti dea Domnul si tie!
P.S. Si chiar nu ma agit; incerc doar sa refac claritatea pentru unii care nu au gasit-o pe acest topic.
Este ok ca incercati sa clarificati ceva ce v-a parut demn de clarificat...numai ca valoarea acestei informatii probabil nu este atat de interesanta pt altii.
Eu recunosc ca am trecut repede cu vederea,nesesizand diferentele deoarece nu imi parea un topic in care as putea gasi ceva relevant(adica nu am citit tot);fiind un topic dedicat aniversarii,si nu unul de studiu.
Probabil ca multi au procedat ca mine :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.