Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Iti dau un exemplu de profesor: Petru Pruteanu, care si-a exprimat pe un topic parerea de rau ca se retrage, rugandu-i pe cei, care mai au intrebari, sa i se adreseze pe e-mail. Da, si Grigore scria f frumos. Si unde e acum? A fost gonit de atmosfera de pe forum. Nu multa lume rezista la discutiile fara sens, de-a dreptul dusmanoase, atunci cand cineva incearca sa ne invete cu adevarat. In loc de dorinta de a-i lumina si pe alti, au aparut persoane, care au ca singur scop mistocareala, desi daca s-ar stradui putin, ne-ar putea si ei lumina. Dar nu, prefera tonul de la colt de strada, si asta pe un forum crestin-ortodox. Bataie de joc, din pacate, din partea lor. Sa speram ca Postul Pastilor va aduce o schimbare.
|
Da, mi-am adus aminte de ierom_petru dar din cate stiu s-a prezentat ca si preot si duhovnic, nu ca profesor. In plus, s-a retras f. repede de pe forum din motive numai de el stiute (eu zic pentru ca sa se ocupe mai mult de site-ul personal si de forumul de acolo) - nu l-a gonit nimeni de aici. Se poate verifica pe pagina lui de profil :
http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=2404
In rest, ce alti profesori de pe vremea aceea au contribuit la forum?
Intreb asta pentru ca mi se pare exagerata, fara legatura cu realitatea, afirmatia ta ca pe vremuri era plin aici de profesori universitari si era o atmosfera de "universitate populara teologica". Cine te citeste si n-a fost atunci pe forum, poate crede ca e adevarat.