View Single Post
Vechi 27.02.2014, 17:00:07
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Mihaela-Anca, gata ! Devii nerușinată ! Gata ! Te rog. Nu mai vorbi pentru mine. Te rog !

Dacă eu nu îi spun nimic, te rog fă și tu la fel.

Mihai are dreptate în tot ce spune.
Pentru ce să fie banat ?
Lasă-l pe Mihai să spună ce vrea și ce poate. Nu nouă, niciodată nouă, ci la Hristos v-a da socoteală și sfinților ce ne vor judeca, pentru ce spune, nu nouă. Nu pentru cuvinte mai ales, va da socoteală, ci pentru inima cu care a spus orice cuvinte.

Și sunt convins și văd, simt, că are o inimă minunată.
Tu de ce vezi în el altă inimă decît minunată?
Pentru că inima ta e lîngă prăpastie.

Nu-i destul că îl agită dracii pentru iubirea minunată ce o are pentru Sfintele Icoane ? Mai agită-l și tu ! E bine ?

Are dreptate în tot ce a spus și pentru asta mă tînguiesc.
Că sunt un gunoi ordinar de om, și mă duc direct în fundul iadului, cînd Hristos mă va strivi ca o beșică de puroi ce sunt !

Deci te rog nu mai fi nerușinată și fără bun simț. Ești fără blîndețe, arțăgoasă, orgolioasă și fățarnică !

Pune capu în pămînt și smerește-te. Cel puțin cînd vezi că vorbește cineva de rău despre mine, dacă mă iubești atît de mult în Hristos, ascultă-mă te rog, să ne putem mîntui.

Tu nu te rogi deloc ! De ce nu faci rugăciune ? Ce se întîmplă ? Te rog mult, roagă-te !
Annyta are dreptate. Și Hristos spune să îndrăznim. Și tot El spune: mîniați-vă, dar nu greșiți ! - Efeseni 4, 26.
Cine și cum greșește, nu suntem noi în măsură să dăm verdicte. Că nu judecăm noi.

Anca-Mihaela ! Nu pentru mine, pentru Sfinții Părinți încetează. Te rog mult.

ÎMI DORESC SĂ RESPIR DUHUL SFINȚILOR PĂRINȚI DIN ACEST TOPIC.
ÎNGĂDUIE-MI, ANCA-MIHAELA. TE ROG MULT, ÎNGĂDUIE-MI.
NU MAI SCRIE DECÎT DIN ȘI DESPRE OAMENII PLINI DE DUHUL SFÎNT, SFINȚII PĂRINȚI.
MĂCAR AICI, ÎN TOPICUL ĂSTA.

Lasă să spună cine ce vrea, și dacă intervii; măi ! Intervino cu iubire, cu discernămînt. Destul întuneric și nebunie în lume. Destul !
Dacă noi nu ne iubim unii pe alții și nu ne jertfim unii pentru alții, atunci cine? Dacă nu ne răstignim pentru lume, ce Împărăție a Cerurilor, mai așteptăm ? Dacă nu murim cu Hristos, cum vom învia în Hristos ? Cum ? Cum, suflete, cum ???

Și roagă-te, draga mea. Că nu te rogi deloc. Absolut deloc. Fă rugăciune. Roagă-te și pentru mine.

Și iartă-mă. Iertați-mă toți.

Te îmbrățișez cu sărutare sfîntă. (cum spune la Romani 16, 16; I Corinteni 16, 20; II Corinteni 13, 12; I Tesaloniceni 5, 26)

Bucurii să vă dea Maica Domnului. Tuturor.

P.S.: Annyta, draga mea, să stai de vorbă cu părintele Sava (fost Stephen), de la Mănăstirea Oașa, e tuns călugăr la Oașa, e american, bancher. Găsești un reportaj parcă de la Antena 1 pe youtube cu el. Nu pun link, ca să rămînem aici minunat lîngă Sfinții Părinți. Caută tu. Și mergi și vorbește cu el. Mai multe îți va spune el. Dar așa e precum spui. Sunt mulți americani, care trăiesc în sărăcie. Doamne, ai milă. Roagă-te și pentru mine, surioară preaiubită.

Last edited by Daniel_Ortodox; 27.02.2014 at 17:28:27.
Reply With Quote