View Single Post
Vechi 27.02.2014, 20:44:29
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Doamne ajută.

Mihaela-Anca, gata ! Devii nerușinată ! Gata ! Te rog. Nu mai vorbi pentru mine. Te rog !
Frate draga, nu cred ca am venit pe forum cu tine de mana. Nu scriu ca sa iti iau tie apararea, ci pentru a atentiona pe acesti smecheri, ca sunt pe un forum crestin-ortodox si ca asta cere o anumita tinuta atat in gandire, cat si in felul in care scriem si ne adresam unii altora. š
Nu cred ca ma cunosti personal si nu stii cat sunt de nerusinata si ce alte pacate am...
M-am legat pur si simplu de un text care a aparut in virtual; ca intamplator iti era adresat nu inseamna nimic, caci nu este ceva privat, toti putand sa citeasca aceste obraznicii care apar pe forum. Practic aceste persoane, care scriu in acest fel isi bat joc de tot, inclusiv de ortodoxie.
Ai inteles, frate?!? asa ca nu te mai simti aparat, ca nu pe tine te apar. O poti face singur.
Sunt indignata.

Si pe cine sa trag la raspundere pentru degradarea comunicarii pe acest forum, daca nu pe Adminul acestui forum, din care el are de castigat, dar nu isi face datoria de admin, lasand frâiele forumului in mainile unor si altora... iar el tace mâlc. Acestora, si se stiu ei cine sunt, le adresez urmatoarele cuvinte:

Daca asta e situatia si vi se permite, atunci dati-i drumul "fratilor" cu bataia de joc, cu invectivele, injuraturi si caracterizari din cele mai obscene, daca asa va place; dar atunci asta va si caracterizeaza, nu uitati.
Reply With Quote