View Single Post
Vechi 27.02.2014, 22:49:06
IULIAN496 IULIAN496 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2013
Locație: Hunedoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Doamne ajută.

Ei, păi scriu și ei ce pot, din inimă, cum le e sufletul așa scriu. Încercat. Ca și nouă.
Caută pacea, cere-o în rugăciune, și liniștește-te, te pui pe citit aici în topic, și în general, scrierile lui Alin și Ovidiu, și ai să găsești ce nu e în regulă.

Dar odată găsite scrierile lor, să nu te smintești. Te rog. Să nu te înfurii, să te mîniezi pe ei. Te rog. Ci pe draci. Și să-i bați cu rugăciune. Vor veni iar, dar nădăjduim în Hristos. Noi nu putem nimic. El poate. Și să nu-i judeci pe frați. Și să-i iubești în continuare, poate și mai mult. Desigur, să-i și ierți, și să te rogi pentru ei.

Adu-ți aminte de poruncile iubirii din Evanghelie, cînd scrii un răspuns, oricui. Și întotdeauna roagă-te înainte. Și nu mă lăuda. Nu lăuda pe nimeni. Laudă pe cei slăbiți. Și cînd mustri, fă-o cu multă iubire. Dar mai bine nu mustra. Acolo sunt vînturi grele. Smintești repede. Și eu smintesc cînd mustru, că pe forum, nu poți să redai bucuria și iubirea cu care mustrii. Și dorința de îndreptare și de bine.

Roagă-te pentru fiecare care îl vezi că scrie aici pe forum, spune măcar Doamne miluiește.

Iertare. Bucurii.
Si eu care credeam ca sunt mari teologi si drepti inaintea lui Dumnezeu!
Reply With Quote