View Single Post
Vechi 28.02.2014, 16:38:29
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Să înțeleg că tu ești făcător de minuni, scrii pe forum pe calea gândului, fără să tastezi și fără să utilizezi internetul? Vorbe goale, demonstrezi contrariul. Chiar nu realizeti ipocrizia?
Doamne ajută.

Ai tu ce ai cu mine. Mult mă bucur. Slavă Domnului ! Că prin tine mă mai smeresc.

Nu dragul meu, eu sunt aici pe forum ca să mărturisesc pe Hristos, nu să dobîndesc Duhul Sfînt. Și prin înțelepciunea și cunoștiințele ce mi le-a dat Dumnezeu, sunt aici să pot sluji aproapelui și să împărtășesc la toți care vor să primească, tot ce mi-a dat și mie Hristos. Cu dragoste și jertfelnicie.

Și astfel, acolo unde știu intru și unde nu știu ce să spun, nu intru, tac și citesc. Și cand scriu vreau să fiu spijin tare, să fiu de ajutor, să fiu de folos. Și cînd cad, mă bucur mult să mă sprijinească altcineva, să-mi fie de ajutor și folos.

Da, sunt ipocrit în viața de zi cu zi.

Dar atenție, frățior drag, la ce am spus aici în topic, pe pagina cealaltă, nu am spus sub nicio formă vorbe goale, ci am spus Adevărul !

Iartă-mă pentru orice te-am smintit și hai să ne sprijinim spre mîntuim împreună, mai departe, ca și pînă acum !

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 28.02.2014 at 16:45:48.