View Single Post
Vechi 28.02.2014, 16:43:29
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Red face

Un bisturiu se foloseste pentru a face o operatie si implicit cu scopul de a vindeca pe cineva, dar in mana unui criminal, devine arma crimei. Diverse obiecte desi sunt construite cu scopul de a face bine, in mana unui retardat pot deveni arme letale. La fel e si cu internetul, telefonul mobil, televizorul, etc., depinde cine si cu ce scop le foloseste. Faptul ca un copil needucat sau nesupravegheat poate fi influentat negativ de internet, televizor, etc ... este doar vina parintilor si nu a internetului in sine.

Faptul ca pe acest forum si implicit pe acest topic, pe langa cei interesati de religia ortodoxa si subiectul topicului mai apar si tot felul de indivizi certati cu buna cuvinta, nu este vina nici a internetului si nici a administratorului acestui forum, ci a parintilor acelor indivizi care nu au reusit sa le dea educatia necesara in primii sapte ani de viata.

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Dar atenție, frățior dragi, la ce am spus aici în topic, pe pagina cealaltă, nu am spus sub nicio formă vorbe goale, ci am spus Adevărul !
Asa este, aveti dreptate, sunt total de acord cu Dvs. Nu mai luati in serios atacurile la adresa Dvs, doar stiti ca sarsaila este neobosit si lucreaza permanent prin slugile lui. Cu cat sunteti mai clar in idei si mai ziditor cu atat se vor inversuna impotriva Dvs dusmanii lui Dumnezeu. Mai tineti minte cun spunea Petre Tutea,... "aia sunt dihori si or sa moara dihori", iar o baba nespalata pe picioare care se roaga la altar o sa moara OM.

Last edited by Mandea77; 28.02.2014 at 16:59:49.