View Single Post
Vechi 28.02.2014, 17:27:47
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Bine spus, aveti dreptate ! Doamne ajuta !
Sunt cuvintele Sfinților Părinți. Ei au dreptate. Nu am eu dreptate decît cînd spun că merg în iad. Ei au dreptate mereu. Slavă Domnului ! Și mărire Preacuratei Maicii Sale.

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Doar ca Dvs sunteti unul iar vrasmasii sunt mai multi. Dumnezeu sa va dea puterea necesara pentru a va lupta cu ei.
Desi, nu lupta cu vrasmasul este solutia, dupa cum bine afirmati mai sus. Lupta cred ca trebuie sa o duceti cu Dvs mai intai.
Parintele Cleopa ne invata ca trebuie sa ne rugam necontenit, cred ca asta este solutia corecta.
Doamne miluiește !
Așa să ne ajute Dumnezeu, să biruim în Hristos. Toți care dorim această biruință. Doamne ai milă.
Da, lupta trebuie să o ducem cu noi înșine, cu puterile întunericului și cu lumea, spun Sfinții Părinți.
"Biruință binecredincioșilor creștini, asupra celui potrivnic, dăruiește, Doamne, și cu Crucea Ta păzește pe poporul tău", cum spune rugăciunea.

Da, bine zice părintele Cleopa, e biblic:
I Tesaloniceni 5:
17. Rugați-vă neîncetat.
18. Dați mulțumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.
19. Duhul să nu-l stingeți.

Și încă un lucru important (!!!)

Am scris ceva mai sus de Petre Țuțea, să citiți vă rog, și mai bine să nu mai citiți din Petre Țuțea absolut nimic, sau de la nici un alt legionar și nici un alt activist politic, de nicio factură. Niciodată !

Și oricît de frumos a scris Petre Țuțea, și alții ca el, au strecurat și otravă. De ce? Pentru că nu era Hristos în ei. Nu era Duhul Sfînt în ei. De unde știm? Pentru că nu au vorbit biblic. Nu au vorbit plini de dragostea lui Hristos. Plini de pacea lui Hristos ! "Pacea Mea dau vouă," spune Scriptura. Nu au vorbit în jertfelnicie de sine, în iubire de Dumnezeu și de aproapele. "Așa să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi", mai spune Biblia.

Da? Avem datoria să discernem binele de rău. Adevărul de minciună, de draci.

Păi cum adică omul e dihor și moare dihor ?
Astea-s vorbe sataniste. Întrun om care caută pe Dumnezeu. Vorbe din ispitire și din căderea în care era.

Dumnezeu nu are politică. Are sfințenie.

Să citiți cărți scrise de sfinți. Sfinți canonizați.

Iertare tuturor.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 28.02.2014 at 17:43:53.