Off!!!
Sunt extrem de furioasa si de mahnita! Baiatul meu a ramas fara pensie alimentara. Cum poate omul ala, sa se numeasca tata si sa vina numai cu pretentii? Daca-i da o pereche de strampi de 2 ori pe ani si-un kinder, oare asta ii confera titlul? Nu mai lucreaza in tara, dar lucreaza in strainatate si nu duce lipsa de absolut nimic, iar sotia lui nu face decat sa-l directioneze tot mai gresit... sa nu zici nimic tu ca parinte si sa ma lasi pe mine sa ma duc la posta ca un prost si sa aflu ca nu este nimic si apoi sa imi zica ca nu mai primeste nimic... efectiv am inlemnit... ma tot gandesc oare chiar numai el conteaza? dar visul meu asta amarat de a fi fericita intr-o viata simpla, si umana, nu conteaza? cate sacrificii si dureri... si in cateva zile e ziua baiatului meu, sa nu-i cumpar o prajitura la cofetarie? ce pot sa-i doresc lui, ca imi vine sa il trantesc de un zid acum... am tot sperat ca isi da seama de greseala pe care a facut-o si de cat rau ne-a facut, insa vad ca e din ce in ce mai rau directionat... sunt foarte trista.
|