View Single Post
Vechi 04.03.2014, 00:26:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Fiti si voi mai blanzi cu Fallen,in definitiv ea sufera si nu trebuie ocarata pt ca a avut increde in cineva.Amandoi poarta o parte din vina,desi o felie mai mare de vina i se cuvine barbatului care profita de situatie,alege sa-i fie bine si caldut dar fara sa dea totul.

Nu stiu cum s-a facut,dar majoritatea colegilor pe care I-am avut ,s-au casatorit pe la 30+ dupa mai bine de 10 ani de relatie cu aceasi persoana,fie ca traiau impreuna in aceiasi casa,fie ca inca locuiau la parinti.
Cu toate ca nu recomand nimanui o astfel de modalitate de relatie spre casatorie,adevarul este ca nu toate relatiile de concubinaj sfarsesc prost ca doar am vazut cu ochii mei multe relatii din astea ajungang bine la biserica.

Nu fac apologia concubinajului,Doamne iarta-ma,dar noi nu stim ce este in casa la ea,ce isi doreste cealalta persoana implicata,ce ganduri are...nu are rost sa ne dam noi cu presupusul,din marea noastra intelepciune ce se va intampla si cum va ramane Fallen cu buza umflata;la fel de bine se poate ca sa ajunga si la altar intr-o buna zi,de ce nu?
Eu sunt realista numai in situatiile pe care le cunosc si care ma privesc pe mine personal,numai atunci as putea sa aduc un input cat mai corect in identificarea problemei;cum nu cunosc in mici detalii situatia lui Fallen si a prietenului ei,nu ma gandesc decat la lucruri bune!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote