View Single Post
Vechi 04.03.2014, 09:49:51
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Fallen, un sfat: Pune-ti ordine in viata si gandeste-te si la tine.
Doare sa zic ce iti voi spune, dar, nu vezi ca lui ii place sa te faca in fel si chip, ii place sa te injoseasca? Nu vezi ca are un complex de superioritate care il face sa creaca ca face dce vrea cu tine? (din pacate ii cam si iese).
Fallen, am citit aproape tot ce ai scris despre relatia voastra prin forum, si asta nu e o relatie ok; e o relatie toxica, care, mai devreme sau mai tarziu o sa te faca sa cedezi in vreun mod (de obicei nu se termina bine pentru victima; in cazul asta tu). Te rog, te implor chiar, ia o pauza de cateva zile, singura, gandeste-te la tot ce a fost, cum a fost, cand a fost bine, cand a fost rau; plusuri si minusuri. Si nu te mai lasa calcata in picioare.
Doar pentru ca ti-ai schimbat profesia, si nu mai esti medic, ci vanzatoare, nu ii da dreptul sa te trateze asa. Ce, cat aduceai mai multi bani in casa erai buna, iar acum nu? Iar in ceea ce priveste spartul telefonului... e un obiect...oricum mai devreme sau mai tarziu se strica; si suntem oameni, gresim, ma scapam lucruri, mai sticam una-alta... nu-mi zice ca el e domnul perfect...

Foarte tare m-am enervat pe atitudinea ta, Fallen; nu suport ca un om, fie el barbat sau femeie, sa fie sclavul emotional al altora; detest santajul emotional, mai ales daca e ascuns. Nu suport ca, cuiva sa ii scada stima de sine sub nivelul marii din cauza altei persoane. E bine sa ai stima de sine (bine-nteles, sa nu se ajunga la trufie si mandrie) pentru ca asa avansezi mai usor in viata; daca ai putina stima de sine, te impulsionezi mai usor sa faci ceva...

Te rog, fallen, ai grija e tine si gandeste-te bine ce fci.

Iar celor care ii zic ca de-aia e asa relatia ca sunt necununati...nu fiti asa siguri... Daca erau cununati poate trebuiau sa divorteze. E pacat sa stai ncununat, dar e si mai pacat sa divortezi, mai ales daca nu e voba de adulter. Si sincer, sa stai sa te complaci intr-o casnicie unde esti carpa cuiva doar pentru ca "e pacat", iar nu e bine. Pacat, nepacat, suntem oameni, cu pacate si neputinte, cu suflet si minte; ne bucuram, suferim, iar cand e totul prea mult, nu mai putem suporta...

Iertare daca am jugnit sau suparat pe cineva.
Dumnezeu sa te ajute sa iei deciziile corecte, fallen, in ceea ce priveste viata ta.
Te imbratisez cu drag >:D<
Reply With Quote