View Single Post
Vechi 04.03.2014, 17:05:45
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Poporul tamp, urla cand ajunge in spitale de calitatea proasta a serviciilor si tratamentului.
Basescu a zis : Pai, hai sa facem reforma in sanatate, sa-i punem pe medici de la stat la patron si sa nu se mai poata castiga milioane de euro ,spagi din afaceri cu medicamente !!!
Dar poporul,a zis in cor, bineinteles inamrmat cu o cohorta intreaga de medici speriati sa ajunga la patron ( ca doar e mai dulce lenea la stat !) un lung :M/N- uuuu !
Te inteleg ca tii cu politica de dreapta (la fel si eu)... Dar singurul lucru care mi se pare anormal in cele de mai sus este faptul ca a face reforma inseamna a privatiza. Este adevarat ca din punct de vedere capitalist ar fi mult mai profitabil daca spitalele ar intra sub management privat. Dar daca s-ar privatiza spitalele atunci scopul directorilor nu ar mai fi tratarea bolnavului ci acumularea de cati mai multi bani... In plus nu toata lumea si-ar mai putea permite consultatii. Gandeste-te la oamenii care au salarii mizere si care automat sunt condamnati sa sufere din cauza ca salariul nu le permite.
A face reforma necesita ,in primul rand, multi multi multi bani. Iar din cate vad eu guvernele (nici guvernul USL si nici cel PDL-din nefericire )nu prea aloca/au alocat destui bani pentru sanatate.
Eu cred ca sanatatea si educatia trebuie sa ramana publice... ca toata lumea sa poata sa beneficieze de aceste 2 domenii si ca toata lumea sa poata sa plece "de la aceeasi linie de start".
Reply With Quote